Nyt on sitten ilmoittatumisaika pajoilta päättynyt ja pääsee kunnolla suunnittelemaan ja miettimään festaria ja kaikkea käytännön järjestelyjä. Eilen oltiin koko pajan voimin virkistymässä cityseikkailun merkeissä ja kaikki oli ihan poikki ja silleen, mutta tärkeintä on, että kivvaa oli. Täällähän on meitä mammautuvia leidejä kolmin kappalein, ja siellä me lyllerrettiin ympäri Oulua ja valitettiin väsymystämme meidän ainoalle miespuoliselle ohjaajalle, joka osoitti päätähuimaavaa kärsivällisyyttä ja joukkuehenkeä.

Festarin järjestelyt sujuvat oikein mallikkaasti, ja meillä aloittikin tällä viikolla taas yksi huippuosaaja tapahtuman parissa. Eli Hanna-tyttönen tekee festarin somistuksen opinnäytetyönään ja saamme nauttia hänen ihanista kättensä jäljistä toukokuussa. Lisäksi olemme saaneet julisteet ja flyerit painettua ja alamme nyt niitä jakelemaan ympäriinsä. Ja postista tuli myös iso laatikollinen T-paitoja, joita alamme painamaan hulluna piakkoin.

Ainiin ja kaikki pajalaiset, nykyiset ja entiset, joilla on bändi niin hopinkopin ilmottautumaan meidän festareille! Bändejä tahomme vielä monta bändikatselmukseen, suosio on taattu! Kamoon hei!

-Laura